Elektriratas Madison Atlantis / 7-k / 28" / 54cm Vaata suuremalt

Elektriratas Madison Atlantis / 7-k / 28" / 54cm

N281557

Uus

2 190,00 €

Lisainfo

Raam alumiinium
Raami suurus (cm) 54
Rataste suurus 28
Käikude arv 7 (rummusisene Shimano Nexus)
Pidurid Tagumine jalgpidur; Esimene hüdrauliline ketaspidur
Raamilukk Jah
Tagatuli Jah
Esituli Jah
Helkurid Jah
Väliskummid CST Otis 47-622
Pöiad topeltpöiad
Käigulingid Shimano Nexus gripshift
Lenksupikendus / stem Reguleeritav
Sadul Ergo
Käepidemed Ergo
Spidomeeter Jah
Kaal 24,9kg
Elektrimootor Shimano STePS E500
Aku Lithium-ion 418W.
Näidik Leistangil
Laadija Jah

Rohkem infot

Atlantis on kaasaegne elektritõukeratas, mis tänu hüdrovormitud alumiiniumraamile on äärmiselt kerge ja tugev. Mugav sõiduasend on lihtsasti reguleeritav, et see sobiks kõige paremini just Teie sõidustiiliga. Rattal on Shimano Nexus 7-käiguline jalapiduriga käiguvahetus ja ees hüdrauliline Shimano MT200 ketaspidur.

Premium-klassi mugav ergo-sadul, ergonoomilised käepidemed ja libisemisvastased pedaalid sobivad ideaalselt elektrirattale, millega sõidetakse pikemaid vahemaid. Eredad LED-tuled ees ja taga võtavad otse toite aku pealt ja süttivad nupuvajutusega leistangil asetsevast lülitist.

Torkekaitsega CST Otis rehvid veerevad kergesti ja on spetsiaalselt loodud toimima kiiremini sõidetava elektrirattaga. Suurepärane kaaslane mitmekülgse, kvaliteetse ja eelkõige stiilse elektriratta hindajale!

Madisonis kasutatav elektriline abisüsteem Shimano Steps E5000 on kompaktne, äärmiselt kerge ja usaldusväärne seade. Steps ekraan on selge ja lihtsasti kasutatav.

Keskele paigutatud mootor momentanduriga on optimaalse raskuskeskmega ja jälgib sujuvalt kasutaja sõitu, pakkudes kerge ja loomuliku sõidutunnetuse. 40Nm pöördemomendiga mootor veab meeldivalt ühtlaselt kõikides tingimustes, isegi üle 125 km vahemaid ühe laadimisega.

Kvaliteetne Shimano aku on pika elueaga. Üle 1000 laadimistsükli ilma olulise laadimisvõimekuse kaotuseta. Aku on väga lihtsalt eemaldatav.

USALDUSVÄÄRNE TEHNIKA

Iga Madisoni komponent on hoolikalt valitud ja testitud. Ratta alumiiniumist pedaalid, topeltseinaga veljed, rummud, keskosa ja muud osad on kõik kvaliteetsed ja suurendavad kasutusmugavust.

VALMIS VARUSTATUD

Rattal on kerged alumiinist porilauad, Atran Velo pakiraam reguleeritav tugijalg, kell ja helkurid standardvarustusena.