Elektriratas Madison Monaco / 3-k / 28" / 48cm

N281558 N281559

Uus

1 490,00 €

Lisainfo

Raam alumiinium
Raami suurus (cm) 48cm / 19"
Rataste suurus 28
Käikude arv 3 (rummusisene Shimano Nexus)
Pidurid Tagumine jalgpidur, esimene V-pidur
Raamilukk Jah
Tagatuli Jah
Esituli Jah
Pöiad topeltpöiad
Käigulingid Shimano Nexus gripshift
Lenksupikendus / stem Reguleeritav
Spidomeeter Jah
Kaal 23kg
Elektrimootor Ananda 250W
Aku 374Wh
Näidik Leistangil
Laadija Jah
Max abistamise kiirus Kuni 25km/h

Rohkem infot

Stiilne madala raamiga elektritõukeratas sobib suurepäraselt nii meestele kui naistele. Sõiduasend on mugav, mis hõlbustab ka ümbritseva keskkonna jälgimist. Reguleeritava lenksupikenduse abil saate alati millimeetri täpsusega seada endale parima sõiduasendi.

Rattal on Shimano Nexus 3-käiguline käiguvahetus jalapiduriga ja lisaks V-pidur. Esi- ja tagatuli süttivad mugavalt leistangil asetsevalt juhtpaneeli nupule vajutades.

Kvaliteetne Comfort-sadul, ergonoomilised käepidemed ja libisemisvastased pedaalid sobivad ideaalselt elektrirattale, millega sõidetakse pikemaid vahemaid. Kõikides rattakomponentides on rõhutatud kvaliteeti ja kasutusmugavust.

ELEKTRILISE ABI SÜSTEEM

Esiveoline Madisoni elektriratas on varustatud kerge ja usaldusväärse elektrilise abisüsteemiga. Pehmelt vedav Ananda-mootor veab isegi 40-70 km vahemaid ühe laadimisega.

Ratta Ananda D13 ekraan on selge ja lihtsasti kasutatav. Kõik rattafunktsioonid on käeulatuses. Saate valida 5 abistustaseme vahel, valides alati enda vajadustele kõige sobivama jõudluse. Tundlik kõndimisabifunktsioon aitab kergelt, kui tõugate ratast ülesmäge. 374 Wh aku pakiraamil on kerge eemaldada. Mootori võimsus on 250 W, tippkiirus 25 km/h.

USALDUSVÄÄRNE TEHNIKA

Elektriratta mootor, aku ja muud komponendid on tõestatult kvaliteetsed, vastupidavad kasutamisel ja suurendavad oluliselt teie kasutusmugavust.

VALMIS VARUSTATUD

Kvaliteetne raamalukk, alumiiniumist porilauad, tuled, pakiraam, tugijalg, kell ja helkurid on standardvarustusena kaasas.